Met aandacht en betrokkenheid

foto van Hospice Alphen-Nieuwkoop.

Kookvrijwilligers:

Houdt u van koken en geeft het u voldoening als mensen kunnen genieten van een door u met zorg bereide maaltijd?
Dan kan het een mooie uitdaging zijn kookvrijwilliger te worden in onze hospicewoning in Alphen aan den Rijn!
Uw inzet en tijd bepalen we in overleg met u.
Voor een (vrijblijvende) kennismakingsafspraak kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.
Telefoonnummer: 0172-573040 of e-mailadres: info@hospicegroepalphennieuwkoop.nl

Zorgvrijwilliger:

Voortdurend blijven en komen er mensen die zich willen verbinden aan onze organisatie. Deze vrijwilligers zijn het goud van onze organisatie. Het zijn mensen die zich belangeloos en met hart en ziel inzetten voor onze cliënten en hun naasten. Op dit moment hebben bijna 100 vrijwilligers zich verbonden aan onze organisatie en daar zijn we trots op. Met behulp van informatiebijeenkomsten, trainingen en lezingen ondersteunen wij hen in de uitvoering van hun belangrijke werk.
In april 2018 start er weer een introductiescholing voor nieuwe vrijwilligers. Vrijblijvend informatie opvragen of aanmelden kan via info@hospicegroepalphennieuwkoop.nl of op ons telefoonnummer: 0172-573040